Free returns in store
Orders are shipped within 3 business days
Free shipping on orders over 70 Euro

Bodegas Altanza Rioja Wine Tasting @ Rayleigh&Ramsay Westerpark

In het hart van de Rioja, de Rioja Alta, ligt Bodegas Altanza. Bodegas Altanza is een typisch voorbeeld van een modern wijnhuis. Opgericht in 1998 door 3 vrienden, bedient wijnmaker Carlos Ferreiro zich van de nieuwste technieken om ware topwijnen te maken.

Tijdens de proeverij gaan we maar liefst 8 wijnen van Bodegas Altanza proeven uiteraard voorzien van bijpassende hapjes. Zo komt hun beroemde Altanza Battonage voorbij die steevast in iedere verkiezing dikke punten scoort. We proeven een Sauvignon Blanc maar dan van 70 jaar oude stokken. Rond, romig en complex, niet je alledaagse Sauvignon Blanc. Maar vanzelfsprekend gaan we vooral Tempranillo’s drinken zoals de Altanza Club. Deze parel is in 2023 door het bekendste wijntijdschrijft ter wereld, Decanter, gekozen tot 1 van de 7 beste Rioja’s ter wereld. In totaal werden er mee dan 18500 wijnen geproefd en de Altanza Club kreeg 96 punten… Need we say more?

Voor Eur. 32,50- pp heb je een avond vol mooie wijn en delen we kennis over wijn, de Rioja en de wijnen van Bodegas Altanza. Dit doen we zoals altijd op een ongedwongen manier en we beloven dat er ook gelachen wordt😉.

Vamos en reserveer snel je spot, want vol = vol.

  • Datum:22 februari
  • Plaats: Rayleigh&Ramsay Westerpark
  • Wat: 8 wijnen uit de Rioja met bijpassende hapjes
  • Prijs: 32,50

Wijnen beschikbaar bij event

Chat openen
1
Wine Unplugged
Hallo 👋
Welkom bij Wine Unplugged
Kunnen we je helpen?