Gratis retourneren in de winkel
Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
Gratis verzending bij bestellingen boven de 60 Euro

Bourgogne wijn proeverij The Harlem Social Club 10 april

Er zijn maar weinig wijnregio’s die zo tot de verbeelding spreken als de Bourgogne. Het was één van de rijkste hertogdommen in Frankrijk en de wijnbouw begon er zeer vroeg. De Bourgogne heeft dan ook een lange historie en staat bol van de tradities. Maar nog veel belangrijker, er komt ontzettend mooie wijn vandaan. En leren over wijn is leuk, maar dan wel met een goed glas in je hand. Laat dat nou net zijn wat we gaan doen op  woensdag 10 april om 19:30.

We nemen jou, je neus en smaakpapillen mee op reis met maar liefst 8 wijnen en heerlijke bijpassende gerechtjes. Natuurlijk stoppen we in de Chablis en komen we in Beaune, maar ook de Beaujolais hoort officieel bij de Bourgogne en wordt aangedaan tijdens deze trip. Weet jij welke 4 druivenrassen zijn toegestaan in de Bourgogne? Na de proeverij weet je het en hoe ze smaken. Mythisch Bourgogne ontrafeld in een avond, kan dat? Eigenlijk niet, maar we gaan het wel proberen.

De Chef gaat extra uitpakken op deze speciale avond dus dit is de avond die je echt niet mag missen. Reserveer snel je plek voordat het te laat is.

Wijnen beschikbaar bij event

Neem contact met ons op!

Chat openen
1
Wine Unplugged
Hallo 👋
Welkom bij Wine Unplugged
Kunnen we je helpen?