Gratis retourneren in de winkel
Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
Gratis verzending bij bestellingen boven de 60 Euro

Welkom bij
Wine Unplugged!

Welkom bij
Wine Unplugged!

Onze missie

Wij bestaan om het kopen van wijn leuk en doeltreffend te maken zodat er veel meer genoten wordt van wijn.

Onze visie

Goede wijn is wijn die je lekker vindt. Hoe weet je of je iets lekker vindt? Door het te proeven! Doordat je elke wijn uit onze webshop eerst kan proeven, drink je thuis alleen nog maar goede wijn.

Onze wijnbarvrienden

Wij werken samen met wijnbarren met een ‘By the Glass’ dispense systeem. In deze wijnbarren kan je vaak meer dan 100 wijnen per slok proberen. Zo kan je een hele leuke avond combineren met het proeven van een heleboel wijnen. De wijnen die je lekker vindt bestel je via de app of rechtstreeks in de webshop gemakkelijk voor thuis. Kijk op de pagina ‘Stores’ waar een wijnbar bij jou in de buurt zit.

Interesse om een wijnbar te beginnen in jouw stad? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat een berichtje achter en we nemen snel contact op.

Ons wijnaanbod

In onze webshop vind je wijnen uit alle windstreken en prijsklassen. Weten welke wijn je lekker vindt is al lastig genoeg. Waarom zouden we het dan nog moeilijker maken door per wijnsoort een enorm aanbod te hebben? Waarom moeten kiezen uit 15 Franse Pinot Noirs? Wij hebben er 3 uit verschillende prijsklassen en ze zijn allemaal goed gemaakt.. Iedere wijn wordt dagelijks gedronken bij onze wijnbarvrienden. Als ze daar niet overleven gaan ze er direct uit. Samen met onze sommeliers weet onze community het beste wat goede wijn is. En met een divers aanbod wat met regelmaat verandert valt er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Ons wijnprofiel

(coming soon)

Wij hebben dus alleen maar goedgemaakte wijn voor een aantrekkelijke prijs. Maar of het ook goede wijn voor jou is blijft de vraag, want ook als het om wijn gaat geldt; smaken verschillen. Nu kan je onze wijn altijd proeven, maar wat als je zelfs zonder te proeven altijd wijn kiest die precies jouw smaak is? En wat maakt eigenlijk dat je de ene wijn lekkerder vindt dan de andere? Dat is complexe wetenschap die veel kennis vereist maar….. Voor jou maken we het zo makkelijk mogelijk!

Ons team van experts heeft iedere wijn grondig geanalyseerd en daarmee een gedetailleerd DNA profiel gecreëerd met daarin alle eigenschappen van die wijn. Vervolgens kom jij in actie; je proeft en geeft aan hoe lekker je die wijn vindt. Hoe vaker je dat doet, hoe beter jouw smaakprofiel wordt en daarmee ook je persoonlijke aanbevelingen. Kies alleen nog maar wijnen die spot on matchen met jouw smaak. Leer steeds nieuwe wijnen kennen waarvan je (nog) niet wist dat je ze lekker vindt. Met ons wijnprofiel gaat er een hele nieuwe wijnwereld voor je open.

Onze app

Heb jij de R&R Unplugged app al? In samenwerking met onze wijnbarvrienden van het eerste uur, Rayleigh & Ramsay, introduceren wij de R&R Unplugged app! Met deze app kan je wijn tappen en betalen in alle R&R vestigingen, maar er is meer. De app houdt voor je bij wat je allemaal gedronken hebt en met de app kan je heel gemakkelijk al je wijnen raten. Zo bouw je jouw eigen wijnprofiel, krijg je inzicht in jouw wijnsmaak en kunnen wij jou vertellen welke wijnen wel en niet bij je passen. Wijn bestellen gaat ook nog eens heel gemakkelijk via de app.

Neem contact met ons op!

Chat openen
1
Wine Unplugged
Hallo 👋
Welkom bij Wine Unplugged
Kunnen we je helpen?